neděle 14. srpna 2016

32. Hadův týden

Vítám vás v novém týdnu. Minulý týden mne asi ze všeho nejvíc zaujal článek o rytinách na kameni Inga pod prvním odkazem. Velmi pozoruhodné... 

Zelený potok
Zvonky...



Zpráva z Vesmíru? Tajemný, nerozluštitelný script na kameni Inga

Uprostřed vod řeky Inga v Brazílii, v Paraíba, stojí archeologický poklad, kolem kterého neustávají diskuse - tajemný Inga kámen. Většina plochy kamene 45 metrů dlouhé a 4 metry široké, je pokryta podivnými, neidentifikovanými geometrickými symboly, různé velikosti a tvaru, které jsou zřejmě vytesané do kamene tvořeného rulou.

Ačkoli spousta výzkumníků spekuluje o původu a smyslu symbolů, žádná teorie ještě nebyla prokázána jako skutečnost. Je to  zpráva pro budoucí generace od našich předků? Co symboly skutečně znamenají, kdo je vyřezal a proč? A také jak?

Stáří kamene se datuje na minimálně 6000 let, kámen je celosvětovým zázrakem. Kolem kamene Inga existují i jiné kameny a jeskyně jejichž plochy jsou pokryté podobnými kamennými rytinami, ale ty nemají stejně složitou řemeslnou úroveň a styl jako Inga.

Většina řezbářských prací Ingy je obskurní, ale některé z nich mají bezesporu rysy zobrazení kosmu, dvě řezby jsou prakticky totožné s Mléčnou dráhou a souhvězdím Orion.
Jiné jsou považovány za zvířata, ovoce, zbraně, lidské tvary, starobylá letadla nebo ptáky...

Více zde: http://www.ancient-origins.net/artifacts-ancient-writings/message-outer-space-mysterious-indecipherable-script-inga-stone-006442

Další odkazy:
http://criticalbelievers.proboards.com/thread/15960
http://www.ancient-code.com/the-mystery-of-the-6000-year-old-inga-stone/

Budhizmus v starom Egypte a v Meroe – Viera odhalená prostredníctvom starovekých rukopisov I.

Existoval budhizmus v Hornom Egypte a v dolnej Meroitskej ríši? Vyzerá to tak, že odpoveď je áno. Práve v Memfise objavil anglický egyptológ a archeológ W. M. Flinders Petrie dôkaz o budhistickej kolónii...


Za Neptunem krouží rebelská planetka Niku na záhadné oběžné dráze  

Objekt 2011 KT19 Niku obíhá Slunce na téměř kolmé a retrográdní oběžné dráze, která je pro nás zatím nevysvětlitelná.
Sotva se objevila výzva, že bychom měli zkoumat nevysvětlitelné jevy, tak se s nimi najednou roztrhl pytel. Pokud někomu nestačila pozoruhodná hvězda Tabby (čili KIC 8462852), tak tu máme tajuplný objekt přímo ve Sluneční soustavě. Mimozemšťané to asi zatím nebudou, ale záhada je to slušná.




Astrologické výstrahy pro příští týden


  • Kvadratura Saturnu s Neptunem. Aspekt obecně symbolizuje rozklad, hroucení jistot. Lidé pod vlivem aspektu nejsou schopni rozeznat realitu od iluzí. Tradičně pak aspekt symbolizuje nebezpečí spjatá s vodním živlem. 
  • Již jen v pondělí bude působit ještě kvadratura Venuše se Saturnem. Lidé pociťují věrnost jako okovy, zhoršuje pak soulad v komunikaci mezi pohlavími. 
  • Do pátku působí opozice Venuše s Neptunem. Způsobuje zklamání v oblasti citového života, podporuje nevěru. Vyvolává nereálné požadavky v citech, lidé nejsou schopni unést realitu v lásce.
  • V neděli začíná působit kvadratura Marsu s Neptunem. Aspekt způsobuje hyperemotivitu. Lidé pod jeho vlivem utíkají od reality do světa iluzí, nadpřirozena. Často vnímají zradu jako řešení nepříjemných situací. Pozor na úrazy nohou...
  • Ve čtvrtek nás může potrápit úplněk.
Pro celý rok 2016 pak platí i následující...
  • Pluto stojí ve znamení Kozoroha. Pluto v tomto znamení je interpretován jako předpoklad hlubokých společenských a politických změn. Doba jakoby spěje ke svému osudu. Naposledy byl Pluto v Kozorohu v letech v letech 1762 až 1777 - to je právě v době přestavby společnosti (doba vlády Marie Terezie,vynález parního stroje, rozpuštění jezuitského řádu, založení Londýnské burzy, vyhlášení nezávislosti USA - například).
    V Kozorohu setrvá Pluto až do roku 2024, je tedy možné, že v průběhu jeho pobytu se projeví celkové zhroucení společenských struktur ať už z důvodů ekonomických, politických, či z důvodů vlivu přírodních sil.
Share:

0 komentářů:

Okomentovat