neděle 28. srpna 2016

34. Hadův týden

Vítám vás v novém týdnu. Omlouvám se za absenci týdne minulého. Byli jsme na dovolené. Tedy abych byl přesnější... Na dovolené jsem byl já a Gábina byla na týdenním soustředění v rámci výcviku Kundalini Yoga Teacher. Akce se konala v Libouni na zámku, nedaleko Blaníku. Tudíž Gábina cvičila od rána do večera a my s Bestií jsme chodili na výlety, nebo se šplouchali v bazénu. Takže pro mne byly nejsilnějšími zážitky všechny ty, spojené s nádherným počasím.







Temná hmota pokořila grandiózní detektor LUX  

Výkon momentálně nejcitlivějšího detektoru temné hmoty na světě překonal veškerá očekávání. Ovšem detektor LUX nakonec nenašel vůbec nic.
Náš vesmír podle mnohých náznaků tvoří kromě běžné, viditelné hmoty, ještě temná hmota (a také temná energie. Ponecháme-li stranou temnou energii, přízrak urychlující rozpínání vesmíru, tak by nás měla obklopovat spousta temné hmoty. Jsme si skoro jistí, že existuje, že ji už už chytneme pod krkem a konečně přijdeme na to, co je zač – jenže temná hmota dál naprosto tvrdošíjně vzdoruje veškerým pokusům o své objevení.

Pyramidy a tajné chodby

Hérodotos tvrdil, že pod Gizou se nachází labyrint chodeb. V jedné části se nachází jezírko a v tom jezírku je uprostřed sarkofág. Dle Hawasse tam zase nic nenašli. Hérodotos ale tvrdil, že jsou tam pohřbeny vědomosti dávno minulé civilizace.


Zep Tepi a mystérium Džedu I.

Džed je vo svojej podstate jednou z najväčších záhad v histórii starovekého Egypta. Bol vybudovaný v srdci takzvanej Cheopsovej pyramídy, hneď vedľa Kráľovskej komnaty, perfektne integrovaný do symetrie tejto pamiatky.


Astrologické výstrahy pro příští týden


  • Kvadratura Saturnu s Neptunem. Aspekt obecně symbolizuje rozklad, hroucení jistot. Lidé pod vlivem aspektu nejsou schopni rozeznat realitu od iluzí. Tradičně pak aspekt symbolizuje nebezpečí spjatá s vodním živlem. 
  • Do úterý bude působit kvadratura Marsu s Neptunem. Aspekt způsobuje hyperemotivitu. Lidé pod jeho vlivem utíkají od reality do světa iluzí, nadpřirozena. Často vnímají zradu jako řešení nepříjemných situací. Pozor na úrazy nohou...
  • Kvadratura Slunce se Saturnem dává protichůdné touhy a prohry, vůle jakoby narážela na zeď. Aspekt vyvolává prudké situační zvraty. 
  • Slunce v opozici s Neptunem vyvolává konflikt mezi vůlí a ideálem. Svádí k podvodům a zradě v lásce. Lidé se honí za přeludy, jsou hyperemotivní a snadno ovlivnitelní.
  • V sobotu se ještě přidá kvadratura Slunce s Marsem. Při tomto aspektu lidé plýtvají energií, mají sklony riskovat a ohrožují svou činností vlastní život.
  • Slunce v Panně je celý týden poškozeno. Můžeme očekávat poškození naší citové stránky, nedostatek empatie a vřelosti, egoismus. Hrozí i nebezpečí konfliktů na pracovišti.
Pro celý rok 2016 pak platí i následující...
  • Pluto stojí ve znamení Kozoroha. Pluto v tomto znamení je interpretován jako předpoklad hlubokých společenských a politických změn. Doba jakoby spěje ke svému osudu. Naposledy byl Pluto v Kozorohu v letech v letech 1762 až 1777 - to je právě v době přestavby společnosti (doba vlády Marie Terezie,vynález parního stroje, rozpuštění jezuitského řádu, založení Londýnské burzy, vyhlášení nezávislosti USA - například).
    V Kozorohu setrvá Pluto až do roku 2024, je tedy možné, že v průběhu jeho pobytu se projeví celkové zhroucení společenských struktur ať už z důvodů ekonomických, politických, či z důvodů vlivu přírodních sil.
Share:

0 komentářů:

Okomentovat