neděle 18. září 2016

37. Hadův týden

Vítám vás v novém týdnu. Co mne minulý týden nejvíc zaujalo, nebo spíš pobavilo? Asi fakt, že když konečně začne Česká televize vysílat pravdu, tak je problém :-) Přečtěte si článek Americký novinář uvedl fakta a nyní se rozběhla cenzura. Mimochodem, link v článku na archiv ČT je uveden špatně a video si spustíte zde:
http://www.ceskatelevize.cz/porady/10095426857-interview-ct24/216411058040808/
Skutečně k popukání...
A závěrem ta nejsmutnější zpráva. 22. září 2016 v 16:20:41h začíná astronomický podzim a oficiálně nám končí léto.

Sněžka A Modrý důl



Nejstarší džíny na světě? V Peru objevili 6 tisíc let starou látku barvenou indigem

Pozůstatky dávného chámu ukrývaly doposud nejstarší bavlněnou látku barvenou indigovou modří...


V Argentině byl objeven obří meteorit

30800 kilogramový meteorit byl objeven v Argentině během víkendu a odborníci jej prohlásili za jeden z největších meteoritů jaký kdy byl nalezen na Zemi.
Objev, uskutečněný na hranici Chaco, asi 1078 km severozápadně od Buenos Aires, je přičítán meteorickému roji, který před více než 4000 lety zasáhl region.



Egypt: Šest miliónů tun těžká rovnice

Robert Bauval: Kvadratura kruhu, π, Φ a ε a nové mysteriózní bezrozměrné přírodní konstanty, které se vynořují, nemluvě o měřítku, jež je stále pro stavitele a architekty záhadou.

Mohl bych zde vyjmenovat mnoho dalších „náhod“, které vyplývají z matematické koncepce Velké pyramidy, avšak už jen tyto, které jsem vyjmenoval v této kapitole, mne uspokojily a přesvědčily, že tato pamětihodnost není ani zdaleka tím, čím by ji egyptologové chtěli mít.


Astrologické výstrahy pro příští týden

  • Kvadratura Saturnu s Neptunem. Aspekt obecně symbolizuje rozklad, hroucení jistot. Lidé pod vlivem aspektu nejsou schopni rozeznat realitu od iluzí. Tradičně pak aspekt symbolizuje nebezpečí spjatá s vodním živlem. 
  • Opozice Merkuru s Neptunem znemožňuje využití inspirace. Svádí k netečnosti, podvodům. Lidé se honí za iluzemi. Zhoršuje paměť, způsobuje nevyrovnanost, nervovou únavu, zhoršuje deprese.
  • Do soboty působí kvadratura Slunce s Marsem. Při tomto aspektu lidé plýtvají energií, mají sklony riskovat a ohrožují svou činností vlastní život.
  • Do čtvrtka působí opozice Venuše s Uranem, která způsobuje náhlé rozchody, prudké změny v lásce. Lidé pod vlivem aspektu mají sklony k výstřednostem. Způsobuje citové napětí. Nicméně aspekt přeje módě a filmu. 
Pro celý rok 2016 pak platí i následující...
  • Pluto stojí ve znamení Kozoroha. Pluto v tomto znamení je interpretován jako předpoklad hlubokých společenských a politických změn. Doba jakoby spěje ke svému osudu. Naposledy byl Pluto v Kozorohu v letech v letech 1762 až 1777 - to je právě v době přestavby společnosti (doba vlády Marie Terezie,vynález parního stroje, rozpuštění jezuitského řádu, založení Londýnské burzy, vyhlášení nezávislosti USA - například).
    V Kozorohu setrvá Pluto až do roku 2024, je tedy možné, že v průběhu jeho pobytu se projeví celkové zhroucení společenských struktur ať už z důvodů ekonomických, politických, či z důvodů vlivu přírodních sil.
Share:

0 komentářů:

Okomentovat