neděle 16. října 2016

41. Hadův týden

Vítám vás v novém týdnu. Přiznám se, že mne tento týden nezaujalo, krom barvícího se listí, nic. Proto jsem sáhl do minulosti a nabízím vám alespoň zajímavé video Válka o vědomí. Třeba vás bude inspirovat k zamyšlení...

Most...
Most...



Válka o vědomí

Kdo je Graham Hancock?
Britský spisovatel a publicista. Narodil se 2. 8. 1950 v Edinburgu.
Graham Hancock je autorem knih The Sign and the Seal (Znamení a pečeť), Fingerprints of the Gods (Otisky božích prstů), Keeper of Genesis (Strážce počátků), Heaven’s Mirror (Zrcadlo nebes), Superatural (Hledání nadpřirozena) a dalších bestsellerů zabývajících se odhalováním záhad v dějinách lidstva.
Jeho knihy jsou přeloženy do dvaceti sedmi světových jazyků a bylo jich prodáno již přes pět milionů po celém světě.

Své myšlenky dále prezentuje na veřejných přednáškách a v televizních pořadech, včetně úspěšných pořadů pro televizní stanici Channel 4, Quest for the Lost Civilization (Pátrání po ztracené civilizaci) a Flooded Kingdoms of the Ice Age (Zatopená království doby ledové), které jen potvrzují jeho pověst nekonvenčního myslitele, jenž vznáší kontroverzní otázky týkající se historie lidstva.

Spisovatel Graham Hancock pronesl na konferenci TEDx v Londýně v lednu 2013 řeč s názvem VÁLKA O VĚDOMÍ a byl zcenzurován. Neřekl nic špatného – ale mluvil otevřeně o současné společnosti a halucinogenních šamanských rostlinách. Nicméně jeho přednášku v archivu TED Talks nenajdete. Jeho názory nikterak komentovat nebudu, ať si každý vytvoří vlastní názor...Pokud vás problematika zajímá koukněte na video s přednáškou zde:




Astrologické výstrahy pro příští týden

  • Do pátku působí opozice Slunce s Uranem. Lidé jsou pod jejím vlivem umínění, nervózní, přehnaně impulzivní.
  • Celý týden bude působit opozice Merkuru s Uranem. Vyvolává v lidech sarkasmus, sklon kráčet proti proudu ustálených zvyklostí. Přináší nebezpečí při cestách a nervovou labilitu.
Pro celý rok 2016 pak platí i následující...
  • Pluto stojí ve znamení Kozoroha. Pluto v tomto znamení je interpretován jako předpoklad hlubokých společenských a politických změn. Doba jakoby spěje ke svému osudu. Naposledy byl Pluto v Kozorohu v letech v letech 1762 až 1777 - to je právě v době přestavby společnosti (doba vlády Marie Terezie,vynález parního stroje, rozpuštění jezuitského řádu, založení Londýnské burzy, vyhlášení nezávislosti USA - například).
    V Kozorohu setrvá Pluto až do roku 2024, je tedy možné, že v průběhu jeho pobytu se projeví celkové zhroucení společenských struktur ať už z důvodů ekonomických, politických, či z důvodů vlivu přírodních sil.
Share:

0 komentářů:

Okomentovat