neděle 6. listopadu 2016

44. Hadův týden

Na polní cestě...
Vítám vás v novém týdnu. Minulý týden jsme se o víkendu zúčastnili dvou krásných a magických akcí. V sobotu jsme statečně vyrazili na zážitkový objímací koncert HUG. Byl to neskutečně krásný zážitek, kdy slzička ukápla jak umělcům, tak posluchačům - účastníkům.

Druhou akcí byla páteční oslava Diwali, z které vidíte fotografie níže.


Fotografie oslavy Diwali v Ájurvédské Univerzitě Praha, Kuti

Diwali s Gábinou a Ivetou...

Diwali
Diwali - Ájurvédačarja Dr. Govind Rajpoot PhD

Závěrečný taneček...


Magnetické pole chránící Zemi před radiací slábne. Z Indie přišly dramatické zprávy

Dillí – Magnetické pole kolem Země, které jako neviditelný štít chrání naši planetu před vražedným kosmickým zářením, slábne. Ačkoliv je to problém, na který vědci upozorňují dlouhodobě, z Indie teď přichází varování, že se situace dramaticky zhoršila.


Deset měsíců bez přistání? Pro rorýse žádný problém

Když některé ptáky vidíme rejdit ve vzduchu, připadá nám, jako by snad ani nikdy nepřistávali. Třeba takoví oceánští ptáci opravdu vydrží ve vzduchu celé dny. Na paty jim ale šlapou i docela "obyčejní" tažní ptáci, z nichž někteří obývají i naše zeměpisné šířky. Nejznámějšími z těchto přeborníků jsou nepochybně rorýsi. 


Co nám zaclání záři záhadné hvězdy KIC 8462852?  

Jaká je aktuální hitparáda Top7 vysvětlení podivného záření dnes již legendární hvězdy Tabby, čili hvězdy s megastrukturou?


Na Islandu vrtají nejžhavější díru na světě  

Vrt s příznačným jménem Thor geotermálního výzkumného projektu Iceland Deep Drilling Project by měl před koncem letošního roku dosáhnout hloubky 5 kilometrů a teploty 1000 stupňů Celsia.
Využívání geotermální energie na Islandu je běžné...



Astrologické výstrahy pro příští týden

  • Kvadratura Jupiteru s Plutem. Kvadratura symbolizuje poškození funkčního systému, rozsáhlý podvod, skandály, může uvozovat i větší tragedii. 
Pro celý rok 2016 pak platí i následující...
  • Pluto stojí ve znamení Kozoroha. Pluto v tomto znamení je interpretován jako předpoklad hlubokých společenských a politických změn. Doba jakoby spěje ke svému osudu. Naposledy byl Pluto v Kozorohu v letech v letech 1762 až 1777 - to je právě v době přestavby společnosti (doba vlády Marie Terezie,vynález parního stroje, rozpuštění jezuitského řádu, založení Londýnské burzy, vyhlášení nezávislosti USA - například).
    V Kozorohu setrvá Pluto až do roku 2024, je tedy možné, že v průběhu jeho pobytu se projeví celkové zhroucení společenských struktur ať už z důvodů ekonomických, politických, či z důvodů vlivu přírodních sil.
Share:

0 komentářů:

Okomentovat