neděle 18. června 2017

24. Hadův týden

Vítám vás v novém týdnu. Minulý týden mne zaujaly články níže. Krom toho mne ještě zaujala kuriozita z Japonska, která dokazuje, že nejen náš parlament je sbírka...

Japonský zákon: Kopírujete hudbu? Můžete být teroristé! Japonský parlament schválil kontroverzní návrh „protikonspiračního‟ zákona. Podezřelí z podpory terorismu mohou být i ti, kdo například neoprávněně kopírují hudbu nebo se účastní závodů motorových lodí. Navíc se zavádí také určitý princip kolektivní viny.

No a to nejdůležitější... 21. června 2017 v 06:23:42h nám začíná léto a teploty v předpovědi na příští týden tak skutečně vypadají...





Následující článek je velmi zajímavý v souvislosti s články, které informují o tělesu, které mělo, podle posledních výzkumů, způsobit na Zemi kataklyzma a poslední dobu ledovou, před 13 000 lety. I ono pocházelo z roje Tauridy. Podle Grahama Hancocka bude Země protínat tento meteorický roj stejným způsobem kolem roku 2030... Více o posledních zjištěních kolem katastrofy před 13000 lety zde:


Objevitel vesmírné hrozby Spurný: Čeljabinský meteorit mohl zabít tisíce lidí, je to vážné varování

Tým astronoma Pavla Spurného z Astronomického ústavu Akademie věd tento týden zveřejnil výsledky svého výzkumu nové větve meteorického roje Taurid, kterou s kolegy pozorovali v říjnu a listopadu roku 2015. Vědci se obávají, že v několikaletých intervalech bude Zemi hrozit střet s tělesem, který by mohl způsobit masivní škody. Spurný doufá, že jejich průzkum budou brát astronomové po celém světě vážně. Čeljabinský meteor, který spadl v Rusku v roce 2013, podle Spurného mohl zabít tisíce lidí, pokud by explodoval blíž povrchu Země. "Je to významné varování pro lidstvo, co by se mohlo v budoucnu stát," tvrdí astronom.




Vědec očipoval zvířata na italské farmě. Dovedou předvídat přírodní katastrofy, tvrdí

Zatímco si přírodní katastrofy často vyžádají desítky lidských obětí, zvířatům se většinou daří přežívat mnohem lépe. I to vedlo vědce Martina Wikelského k domněnce, jestli nedovedou dramatické události předvídat. Nasbíraná data jeho teorii potvrzují.



Tak ještě jednou hororová zpráva o oživování mrtvých.  Berte to jako doplnění informací zde: http://hade-eldar.blogspot.cz/2017/04/vitam-vas-v-novem-tydnu.html

Biotechnologové už letos oživí mrtvé

Odborníci z biotechnologické společnosti Bioquark ve Filadelfii chtějí už letos provést experiment, který přivede zpátky na svět mrtvého. Svůj pokus, který uvede mozkovou činnost opět do chodu, udělají poprvé v některé ze zemí Latinské Ameriky. Šéf firmy Ira Pastor tvrdí, že přišli na proces, který zemřelého zaručeně oživí.





Astrologické výstrahy pro příští týden

  • Do úterý působí opozice Slunce se Saturnem. Lidé při tomto aspektu neznají míru, mají sklony k přejídání, zbytečnému utrácení a samolibosti. Mrhají příležitostmi i penězi.
  • Od úterý bude působit kvadratura Marsu s Jupiterem. V lidech způsobuje nedostatek velkorysosti. Lidé neznají míru, ale druhým nepřejí nic. Jsou lhostejní k následkům svých činů. Obecně pak nic nedopadá tak jak bychom si přáli, ať děláme co děláme.
  • V neděli se ještě přidá opozice Marsu s Plutem. V lidech aspekt vyvolává fatalitu a pasívní přístup k problémům. Mars v Raku bude poškozen, bude způsobovat nestálost, konflikty.
Pro celý rok 2017 pak platí i následující...
  • Pluto stojí ve znamení Kozoroha. Pluto v tomto znamení je interpretován jako předpoklad hlubokých společenských a politických změn. Doba jakoby spěje ke svému osudu. Naposledy byl Pluto v Kozorohu v letech v letech 1762 až 1777 - to je právě v době přestavby společnosti (doba vlády Marie Terezie,vynález parního stroje, rozpuštění jezuitského řádu, založení Londýnské burzy, vyhlášení nezávislosti USA - například).
    V Kozorohu setrvá Pluto až do roku 2024, je tedy možné, že v průběhu jeho pobytu se projeví celkové zhroucení společenských struktur ať už z důvodů ekonomických, politických, či z důvodů vlivu přírodních sil.
Share:

0 komentářů:

Okomentovat