neděle 25. června 2017

25. Hadův týden



Vítám vás v novém týdnu. Samozřejmě mne minulý týden zaujala zpráva o mumii tříprstého humanoida, nalezená v Peru.
A co jinak dodat? Je vedro....


Je vedro...

Objev tříprstého mumifikovaného těla v Peru

Pozoruhodné mumifikované tělo bylo objeveno v Nazce, v Peru. Mumifikované tělo humanoidní postavy s prodlouženou lebkou a třemi prsty na každé ruce je jistě fascinující, ale je skutečné? A pokud ano, co by nám mohlo říci o lidských dějinách?


Jupiter má nyní 69 měsíců

Astronomové Scott Sheppard, David Tholen a Chadwick Trujillo přidali k donedávna známým 67 Jupiterovým měsícům dva další a počet měsíců se tím zvýšil na 69.


Máme v Kuiperově pásu Desítku, planetu velikosti Marsu až Země?  

Přijde vám osm planet málo? Astronomové už nějaký čas hledají Devítku, a teď budou pátrat po Desítce, která by mohla být zodpovědná za podivný sklon oběžných drah těles v Kuiperově pásu, daleko za oběžnou drahou Neptunu.


Astrologické výstrahy pro příští týden

  • Do čtvrtka bude působit kvadratura Marsu s Jupiterem. V lidech způsobuje nedostatek velkorysosti. Lidé neznají míru, ale druhým nepřejí nic. Jsou lhostejní k následkům svých činů. Obecně pak nic nedopadá tak jak bychom si přáli, ať děláme co děláme.
  • Od soboty bude působit kvadratura Slunce s Jupiterem. Lidé neznají míru. Jsou samolibí, sobečtí. Nejsou schopni správně vyhodnocovat situaci. Mrhají šancemi, finančními prostředky. Nebezpečí naprosto fatálních chyb ohrožujících osud.
  • Opozice Marsu s Plutem. V lidech aspekt vyvolává fatalitu a pasívní přístup k problémům. Mars v Raku bude poškozen, bude způsobovat nestálost, konflikty.
Pro celý rok 2017 pak platí i následující...
  • Pluto stojí ve znamení Kozoroha. Pluto v tomto znamení je interpretován jako předpoklad hlubokých společenských a politických změn. Doba jakoby spěje ke svému osudu. Naposledy byl Pluto v Kozorohu v letech v letech 1762 až 1777 - to je právě v době přestavby společnosti (doba vlády Marie Terezie,vynález parního stroje, rozpuštění jezuitského řádu, založení Londýnské burzy, vyhlášení nezávislosti USA - například).
    V Kozorohu setrvá Pluto až do roku 2024, je tedy možné, že v průběhu jeho pobytu se projeví celkové zhroucení společenských struktur ať už z důvodů ekonomických, politických, či z důvodů vlivu přírodních sil.
Share:

0 komentářů:

Okomentovat