neděle 26. listopadu 2017

47. Hadův týden


Vítám vás v novém týdnu. Minulý týden mne asi nejvíce zaujaly pokračující průzkumy pod Kukulkanovou pyramidou.
No a pokud nejste na záhady starých civilizací tak vás třeba zaujme toto: Inženýři Facebooku vytvořili technologii, která z fotografie tváře automaticky vytvoří různé avatary. Ať žije pokrok, prostě do teď byl můj život bezcenný, teďkonc přišli ty indženýři z facebůůku a já sú taký šťastný...


Blesky za bouřky vyrábějí radioizotopy a antihmotu  

Blesk, to není jenom tak. Mohutný úder elektrické energie za bouřky vyvolává zvláštní efekty, které bychom tam vlastně ani nečekali.


V hlubinách tureckého jezera leží záhadný, tři tisíce let starý hrad

Příběhy o různých potopených městech jsou obvykle pouhými legendami. Ve Vanském jezeře v Turecku však nyní odborníci z Van Yüzüncü Yıl University objevili něco úžasného – obrovský, zhruba 3000 let starý hrad.









Tajná chodba k cenote pod pyramidou v Chichen Itza

Výzkumný tým Great Mayin Aquifer Research Project pod vedením podzemního archeologa Guillerma de Anda zkoumá labyrint tunelů pod Kukulkanovou pyramidou. Výzkum vedl k objevu průchodu s předpokládanou cestou k neprozkoumané podvodní jeskyni pod pyramidou.
"Prostřednictvím kostnice můžeme vstoupit do jeskyně pod stavbou, kde jsme našli zablokovaný průchod, pravděpodobně uzavřený starými mayy," řekl de Anda v rozhovoru pro El Universal. "Znovu vstoupíme a tentokrát se budeme snažit otevřít, abychom zjistili, zda nás průchod zavede k vstupu do cenote pod pyramidou."



Kvantový experiment: realita a čas existuje, jen když je začneme pozorovat

Nově provedené pokusy dokazují „bizarnost“ kvantové teorie1). Experimenty bylo dokázáno, že námi vnímaná realita neexistuje, pokud ji nepozorujeme a neměříme.



Astrologické výstrahy pro příští týden

  • Opozice Marsu s Uranem. Aspekt v lidech vyvolává nestálost, sklony k výstřednostem, nepozornost a nervozitu. 
  • Ve středu začne působit kvadratura Slunce s Neptunem. Lidem aspekt přináší konflikt mezi vůlí a ideálem. Chovají se dvojace, honí se za přeludy a jsou hyperemotivní. Aspekt také přeje podvodům a zradě v lásce.
Pro celý rok 2017 pak platí i následující...
  • Pluto stojí ve znamení Kozoroha. Pluto v tomto znamení je interpretován jako předpoklad hlubokých společenských a politických změn. Doba jakoby spěje ke svému osudu. Naposledy byl Pluto v Kozorohu v letech v letech 1762 až 1777 - to je právě v době přestavby společnosti (doba vlády Marie Terezie,vynález parního stroje, rozpuštění jezuitského řádu, založení Londýnské burzy, vyhlášení nezávislosti USA - například).
    V Kozorohu setrvá Pluto až do roku 2024, je tedy možné, že v průběhu jeho pobytu se projeví celkové zhroucení společenských struktur ať už z důvodů ekonomických, politických, či z důvodů vlivu přírodních sil.
Share:

0 komentářů:

Okomentovat