neděle 22. října 2017

42. Hadův týden


Vítám vás v novém týdnu. Minulý týden mne tak nějak ani nic nezaujalo. Co se týká voleb, dopadly dle očekávání. A co k výsledkům dodat? Zkrátka, Česká republika se ubírá podivným směrem, ale to si asi většina z vás už všimla. Inu, Wahe Guru...



Solární erupce, která by usmažila technologie, může přiletět do 100 let  

Hvězdy typu Slunce si občas rády zařádí. Opatrnost je v tomto případě zcela na místě. Měli bychom si dávat pozor.
Sluneční soustava vypadá klidně a mrtvě, ale zdání klame. Slunce není efektní kolečko na obloze, nýbrž hvězda, a občas to dá jasně a nekompromisně najevo. Podle nové studie by právě Slunce mohlo být v dohledných desetiletích jednou z největších hrozeb současné globální civilizaci, protože by mohlo vyslat zničující solární bouři.


Derinkuyu - starobylé podzemní město 

Při běžných opravách svého domu v roce 1963 učinil jeden z Turků neuvěřitelný objev. Ukázalo se, že demontoval stěnu, která ukrývala tajnou místnost, jež vedla ke ztracenému městu a objevil starobylé 18ti patrové podzemní město Derinkuyu.








Čas od času vykřikuje nějaký známý ufolog o nedostatku "pokroku" v ufologii. Křik je často opakován ostatními, obvykle s velkými bolestmi a skřípáním zubů. Řešení jsou navržena, ale nakonec se nic nezmění.


Proč se v Antarktickém Weddellském moři otevřela gigantická díra velikosti Maine?

Záhadná obrovská díra, která se právě objevila v ledovém příkrovu Antarktidy, mate odborníky, kteří nejsou schopni vysvětlit, co ji způsobilo.



Astrologické výstrahy pro příští týden

  • Do středy působí opozice Slunce s Uranem. Aspekt způsobuje umíněnost a špatný úsudek. Lidé jsou také přehnaně impulsivní. Aspekt může komplikovat nervové  a srdeční onemocnění.
  • Od čtvrtka působí kvadratura Venuše s Plutem. Aspekt způsobuje milostné potíže a nestabilitu,  vyvolává taky mezi lidmi pomluvy.
Pro celý rok 2017 pak platí i následující...
  • Pluto stojí ve znamení Kozoroha. Pluto v tomto znamení je interpretován jako předpoklad hlubokých společenských a politických změn. Doba jakoby spěje ke svému osudu. Naposledy byl Pluto v Kozorohu v letech v letech 1762 až 1777 - to je právě v době přestavby společnosti (doba vlády Marie Terezie,vynález parního stroje, rozpuštění jezuitského řádu, založení Londýnské burzy, vyhlášení nezávislosti USA - například).
    V Kozorohu setrvá Pluto až do roku 2024, je tedy možné, že v průběhu jeho pobytu se projeví celkové zhroucení společenských struktur ať už z důvodů ekonomických, politických, či z důvodů vlivu přírodních sil.
Share:

0 komentářů:

Okomentovat