neděle 5. listopadu 2017

44. Hadův týden


Vítám vás v novém týdnu. Minulý týden mne v  každém případě zaujal objev rozsáhlých prostor v Cheopsově pyramidě. A zároveň mne pobavil komentář "faraona" egyptské egyptologie - Zahi Hawasse, který "dohlíží" na expertní výzkum mezinárodního týmu.
Zahi Hawass uvedl, že neexistuje žádný nový "objev".
Řekl, že se setkal s vědci ze ScanPyramids, kteří "...nám ukázali své závěry a my jsme je informovali, že to není objev". "...Pyramida je plná dutin a to neznamená, že existuje tajná komora nebo nový objev ",  řekl pro AFP.

A je to... Svatá prostoto, co k tomu dodat?

Jinak v sobotu proběhl seminář Tarot a intuice: cykly osobního růstu, který jsme pořádali společně s Gábinou. Všem účastnicím (nenašel se žádný odvážný muž) moc a moc děkuji za účast a za krásnou atmosféru.






Vědci objevili v Cheopsově pyramidě nové prostory. Co v nich je, nevědí

Tým vědců z Japonska a Francie objevil v Cheopsově pyramidě dosud netušené prostory. Dvě dutiny, z nichž větší měří na délku asi třicet metrů, odhalili badatelé během dvouletého skenování slavné egyptské památky. Zda skryté prostory ukrývají další cennosti z dob faraonů, není jasné, neboť k nim zatím nebyl nalezen přístup.




Co se děje s vaší energií při bosé chůzi


Uzemnění je něco, co znamená umístění nohou přímo na zem, bez bariér jako jsou ponožky, nebo boty. Je to způsob nabíjení a získání plného energetického efektu vyzařovaného ze samotné Země.

Zatímco bychom rádi věřili, že jedná jen o duchovní záležitost, lze vše vědecky vysvětlit. Umístění nohou na zem umožňuje absorbovat významné množství záporných elektronů přes chodidla. To může pomoci tělu zůstat na stejném záporně nabitém elektrickém potenciálu, jaký má samotná Země. Podle studie s názvem “Earthing: Health Implications of Reconnecting the Human Body to the Earth’s Surface Electrons”, publikované několik let zpět v časopise Journal of Environmental and Public Health,  uzemnění těla, by mohlo být potenciální léčbou mnoha chronických degenerativních onemocnění .
Studie dospěla k závěru, že když jste bosky, chráníte se před chronickým stresem, zánětem, špatným spánkem, bolestí atd. Proběhlý výzkum podpořil koncept, že uzemnění samo o sobě je nezbytné ve vašem zdraví a hraje stejně kritickou úlohu jako slunce a voda.


Vietnamský farmář objevil velkolepý svět: jeskyně Søn Đoòng se stářím  odhadovaným na  5 milionů let, je největší světovou jeskyní

Søn Đoòngská jeskyně ve Vietnamu je nepochybně jedním z nejpozoruhodnějších míst, která můžeme navštívit na naší planetě.
Pod klenbou je dostatek místa, aby se sem vešel do 40 podlažní mrakodrap. Má vlastní džungli, řeku a početnou divokou zvěř.
Sơn Đoòng znamená "horskou říční jeskyni" a vědci odhadují, že jeskyně je asi pět milionů let stará. Největší místnost v jeskyni Sơn Đoòng je dlouhá více než pět kilometrů a klene se se do výšky 200 metrů. 



Způsobují Supernovy extrémní změny klimatu?

"Globální oteplování se nebude zlepšovat snížením emisí CO2 způsobených člověkem" - Dr. William Sokeland

V posledních letech bylo masové vymírání velkých zvířat - jako například náhlá smrt 211 000 ohrožených antilop během několika týdnů - popsáno jako "tajemné" a zůstává z velké části nevysvětlené.

Stanovení příčin ústupu  ledových dob a náhlá oteplení, která přinesla meziglaciální období , zůstává po mnoho desetiletí kontroverzní.

Dr. William Sokeland , odborník na přenos tepla a tepelný inženýr z University of Florida, publikoval článek ve Journal of Earth Science and Engineering a navrhuje teorii pro vysvětlení rychlého  tání a mizení ledovců, extrémních meteorologických události vedoucí k masovému vymírání a dokonce i  pro moderní globální oteplování. Podle této teorie lze vysvětlit tyto události (nebo přinejmenším dát do souvislosti) s dopady částic při výbuchu supernov.



Astrologické výstrahy pro příští týden

  • Do středy působí opozice Venuše s Uranem. Způsobuje citové napětí, lidé pod jejím vlivem mají tendence potlačovat své city. Aspekt často způsobuje prudké změny v citech a náhlé rozchody. Lidé se chovají poněkud výstředně. Přesto aspekt přeje všem kdo se zabývají módou, filmem a podobně.
Pro celý rok 2017 pak platí i následující...
  • Pluto stojí ve znamení Kozoroha. Pluto v tomto znamení je interpretován jako předpoklad hlubokých společenských a politických změn. Doba jakoby spěje ke svému osudu. Naposledy byl Pluto v Kozorohu v letech v letech 1762 až 1777 - to je právě v době přestavby společnosti (doba vlády Marie Terezie,vynález parního stroje, rozpuštění jezuitského řádu, založení Londýnské burzy, vyhlášení nezávislosti USA - například).
    V Kozorohu setrvá Pluto až do roku 2024, je tedy možné, že v průběhu jeho pobytu se projeví celkové zhroucení společenských struktur ať už z důvodů ekonomických, politických, či z důvodů vlivu přírodních sil.
Share:

0 komentářů:

Okomentovat