neděle 29. dubna 2018

17. Hadův týden


Vítám vás v novém týdnu. Minulý týden mě největší radost udělal dnešní výlet na Jivák. Letní jaro skutečně nastoupilo s neuvěřitelnou silou. Na fotkách níže vidíte jak Gábina a Bestie provedli rituální jarní očistnou bahenní koupel.



No a také mne pobavilo WC v Bageterii Boulevard v Ústí nad Labem...


K psychiatrům chodí čím dál víc lidí, doba není dobrá pro duševní zdraví, říká šéf Bohnic Hollý

Kdo je zdravý a kdo psychicky nemocný? Podle ředitele Psychiatrické nemocnice Bohnice Martina Hollého je hranice tenká a je lepší přijít k psychiatrovi spíš dřív, než pozdě. Hollý ale přiznává, že razítko od psychiatra je pořád stigma, kvůli kterému můžete mít problémy v práci. Duševně nemocných přitom přibývá – a to mezi chudými i bohatými.


LÉKAŘ DEEPAK CHOPRA: VŠE, CO SE DĚJE V MYSLI A MOZKU, PŘÍMO OVLIVŇUJE ZDRAVÍ

Americký lékař a spisovatel indického původu Deepak Chopra se v posledních letech stal jedním z nejžádanějších učitelů ve Spojených státech v oblasti osobního rozvoje, zdravého životního stylu a celostní medicíny.


KDYŽ JDE O ŽIVOT, OBJEVÍ SE ANDĚL. JAK TO VYSVĚTLUJÍ VĚDCI?

Máme v sobě mechanismy, které se spouští jen okamžicích největšího nebezpečí. Jak fungují?



Astrologické výstrahy pro příští týden

  • Od středy bude působit opozice Slunce s Jupiterem. Pod vlivem tohoto aspektu lidé neznají míru. Zbytečně utrácí, přejídají se, jsou samolibí. Aspekt také vede k nárůstu chybných rozhodnutí, lidé mrhají příležitostmi i finančními prostředky.
Pro celý rok 2018 pak platí i následující...
  • Pluto stojí ve znamení Kozoroha. Pluto v tomto znamení je interpretován jako předpoklad hlubokých společenských a politických změn. Doba jakoby spěje ke svému osudu. Naposledy byl Pluto v Kozorohu v letech v letech 1762 až 1777 - to je právě v době přestavby společnosti (doba vlády Marie Terezie,vynález parního stroje, rozpuštění jezuitského řádu, založení Londýnské burzy, vyhlášení nezávislosti USA - například).
    V Kozorohu setrvá Pluto až do roku 2024, je tedy možné, že v průběhu jeho pobytu se projeví celkové zhroucení společenských struktur ať už z důvodů ekonomických, politických, či z důvodů vlivu přírodních sil.
Share:

0 komentářů:

Okomentovat