neděle 6. května 2018

18. Hadův týden


Vítám vás v novém týdnu. Přiznám se, že mne minulý týden zaujaly stejnou měrou všechny tři články odkazované níže. Co z nich pro nás vyplývá? To je jasné... Ničemu nevěřte 😉. Zvlášť "vesmírný" důkaz jak Češi dodržovali zákaz pálení "čarodějnic" je perla, ne?

Na Berounce bylo na 1. máje moc krásně...


I zmiji jsme viděli...




Americké satelity zachytily ohně z českého pálení čarodějnic


Pálení čarodějnic je v České republice nesmírně populární svátek – i když není oficiální, slaví ho miliony lidí. Včerejší oslavy byly sice mnohdy omezené, satelitní údaje ale přesto ukazují, že ani sucho Čechům nezabránilo pálit velké ohně.



SUPERHENGE: SLAVNÁ NEOLITICKÁ PAMÁTKA VYDALA NEČEKANÁ TAJEMSTVÍ!

Anglický Stonehenge je nejznámější megalitickou památkou světa. Za dlouhé roky, co je turistickou atrakcí, jeho aura tajemna poněkud zevšedněla, ale nyní je zpět v plné síle.




Domácí test DNA pro lidi odhalil, že zlatý retrívr by byl vynikajícím cyklistou


Reportér Phil Rogers, který pracuje pro americkou NBC 5, se rozhodl vyzkoušet několik domácích testů DNA. Nejenže obdržel naprosto protichůdné výsledky, ale jedna ze společností (Orig3n DNA) nedokázala ani rozpoznat rozdíl mezi DNA člověka a psa.




Astrologické výstrahy pro příští týden

  • Od středy bude působit opozice Slunce s Jupiterem. Pod vlivem tohoto aspektu lidé neznají míru. Zbytečně utrácí, přejídají se, jsou samolibí. Aspekt také vede k nárůstu chybných rozhodnutí, lidé mrhají příležitostmi i finančními prostředky.
  • Do středy působí kvadratura Venuše s Neptunem způsobuje, že lidé nejsou schopni snášet realitu v lásce a utíkají před ní. Nese zvýšené nebezpečí rozchodů a partnerských konfliktů.
  • Od úterý působí kvadratura Marsu s Uranem. V lidech narůstá nervové napětí, které se projevuje výbušností, nestálostí a konflikty.
Pro celý rok 2018 pak platí i následující...
  • Pluto stojí ve znamení Kozoroha. Pluto v tomto znamení je interpretován jako předpoklad hlubokých společenských a politických změn. Doba jakoby spěje ke svému osudu. Naposledy byl Pluto v Kozorohu v letech v letech 1762 až 1777 - to je právě v době přestavby společnosti (doba vlády Marie Terezie,vynález parního stroje, rozpuštění jezuitského řádu, založení Londýnské burzy, vyhlášení nezávislosti USA - například).
    V Kozorohu setrvá Pluto až do roku 2024, je tedy možné, že v průběhu jeho pobytu se projeví celkové zhroucení společenských struktur ať už z důvodů ekonomických, politických, či z důvodů vlivu přírodních sil.
Share:

0 komentářů:

Okomentovat